Outdoor branding

 

INNOVEREN EN CREËREN

Goede kwaliteit. Herkenbaarheid. Originaliteit. Het zijn de drie kernwaarden die wij bij outdoor branding nooit uit het oog verliezen. Hieronder verstaan we alle soorten visuele communicatie buiten de deur. We noemen ze eigenlijk daarom liever ‘specials’. Ze zijn weerbestendig, duurzaam én springen in het oog.

Weers- en mensbestendige specials 
Op een stadsterras, openluchtfestival of in een park: met outdoor branding geeft u uw merk zichtbaarheid. Waar dan ook in de buitenlucht. En de truc zit in kwaliteit. Dit communicatiemateriaal heeft het immers zwaarder te verduren dan marketing voor binnen. Het moet bestand zijn tegen zware weersomstandigheden als win, zon en regen. Maar ook is het belangrijk dat het niet snel het eeuwige leven geeft na veelvuldig of intensief gebruik. Het hangt dus nauw samen met materiaalkeuze, ontwerp en kleurgebruik. Gelukkig kennen wij dit geheim.

Mogelijkheden specials 
U heeft vast weleens een menukaart terug in een houder gezet. Of neergeploft op een branded loungekussen op een terras. Ja toch? De kans is groot dat wij deze producten gemaakt hebben. Kussens, banken, plantenbakken, menukaarthouders, stoepborden…noem maar op. Wij zorgen dat uw outdoor branding de aandacht krijgt die het verdient.