Duurzame Displays

 

DUURZAAMHEID

Milieuvriendelijke marketingoplossingen

Ons doel is om een interactie te creëren tussen merk en consument door emotie, inspiratie en design te combineren. Bij elke stap die we zetten, zoeken we naar de meest milieuvriendelijke optie die mogelijk is. Of het nu gaat om de verpakking, het materiaal, de constructie of het transport. Wij adviseren onze klant altijd met de meest duurzame oplossing die mogelijk is. Duurzaam zijn gaat verder dan alleen het gebruik van gerecyclede materialen, zoals PET.

De shopper in de winkel wordt steeds milieubewuster. Wereldwijd vinden shoppers het steeds belangrijker om duurzaam te leven. Bovendien wordt de consument beïnvloed door uw marketingactiviteiten. Als u duurzaam en milieuvriendelijk bent, dan is het belangrijk dat u dit tot uiting laat komen in uw marketingcommunicatie door middel van duurzame displays te gebruiken.

Op elk moment van de dag zijn wij bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten die zowel ecologisch als consumentvriendelijk zijn. Wij conceptualiseren en ontwikkelen POS-materiaal met het DNA van uw merk en door de ogen van het winkelende publiek. Als het milieu belangrijk wordt voor uw merk en voor uw consumenten, dan zal u ook moeten nadenken over duurzame displays.

MINDER CO2-EMISSIES

Verklein uw ecologische voetafdruk (en maak een positieve impact)

Er zijn verschillende dingen die een persoon kan doen om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Maar ook als marketeer of retailer kunt u dit voor uw merk verkleinen. Hoe? Door duurzame displays te gebruiken, deze kunnen voor een langere periode gebruikt worden. Ook is het mogelijk deze te hergebruiken voor een ander product.

Een milieuvriendelijke display die plat verpakt is, helpt bijvoorbeeld al een heel eind met het verkleinen van transport hoeveelheid. Of een hulpmiddel dat van uw eenmalig te gebruiken display een display voor meerdere doeleinden maakt. We delen graag twee voorbeelden van beste prestaties.

BESTE PRESTATIES

Eco-display plat verpakt; bespaar op C02-uitstoot die verloren gaat

De eco-display is onze meest duurzame oplossing voor merkactivatie. Het is gemaakt van multiplex (FSC) dat ca. 2 jaar (her)gebruikt kan worden op de winkelvloer. Bovendien is het plat verpakt waardoor we besparen op de C02-uitstoot wat verloren gaat tijdens transport. Bovendien bespaart u ook nog eens op de transportkosten.

Van single-use naar multi-use display; bespaar op afval & C02-uitstoot

Veel vloerpresentaties zijn voor eenmalig gebruik. Wij geloven in de perfecte eco-display oplossing waarbij we een single-use display kunnen omvormen tot een multi-use display. Hoe? Door een basis-display te bouwen met veranderlijke branding. Hierdoor kan de branding en dus ook de producten op ieder moment veranderd worden. Dit maakt het gemakkelijk om een permanente vloerpresentatie op de winkelvloer te hebben waarbij de consument beïnvloed kan worden door de verschillende marketinguitingen in de winkel.

BENT U ER KLAAR VOOR?

Om een verschil te maken met duurzame displays?

Wat als wij u kunnen helpen om de verkoop van uw merk op een milieuvriendelijke manier te stimuleren? Wat als we u kunnen helpen uw transportkosten te verlagen en de C02-uitstoot die verloren gaat tijdens transport en productie te verminderen? Wat als we de perfecte merkactivatie oplossing voor uw merk creëren?

Neemt u dan contact met ons op en wij zullen onze gedachten met u delen. Boek direct een kennismakingsgesprek.