ONS VERHAAL

Ervaren in retail en merkactivaties

Een berg ervaring in communicatiemateriaal voor retail en horeca en de wil om het nét even wat anders te doen. Het waren de twee ingrediënten die ons bestaansrecht gaven. En nu, meer dan tien jaar verder, durven we wel te stellen dat we experts zijn in merkactivatie. Vertel ons wat u nodig heeft – we kunnen niet wachten om te starten.

People. Planet. Profit.
Als wij ergens in geloven, dan gaan we ervoor. Want als we allemaal ons steentje bijdragen, wordt de wereld elke dag een beetje mooier. Verder kunnen wij onze leveranciers beoordelen en de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers bewaken. Ook zijn onze materialen gecertificeerd, zoals FSC. We gebruiken eco-vriendelijke verpakkingen en adviseren over duurzaam communicatiemateriaal. En ten slotte: onze producten worden alleen gemaakt in Europa. We focussen ons op continuïteit en een eerlijke productie.

Wat onderscheidt ons?
Unieke oplossingen
U vertelt ons uw doel. Wij doen de rest. Van begin tot eind. We beginnen met een stukje marktanalyse gevolgd door het concept en design. Zo komen we er precies achter wat uw merk nodig heeft en hoe wij een uniek design op maat kunnen maken. We maken het natuurlijk af met de productie en het logistieke gedeelte.

Precies
Scherpslijpers zijn we. Want retail = detail. Enthousiaste mensen die extreem op de cruciale details letten. We zijn gespecialiseerd in hout, metaal, kunststof en meer, of maken een mooie combinatie van materialen.

Vertrouwen
Het beste van het beste. Daar gaan we voor. Zowel in de producten die we maken, als onze relaties met klanten. Zie ons als een volwaardige collega waar u op kunt bouwen.

Flexibel
We zijn er voor u. Waar dan ook in Europa. We creëren kosteloos uw artwork voor het communicatiemateriaal. Zo hebben we de juiste technologie en garanderen we de deadline.

WE PROMISE TO CREATE
THE
WOW FACTOR

ONZE KENNIS

Relevante marktinzichten

We houden ervan om mooie interacties op te roepen tussen merk en consument. En ook om kennis te delen over alles wat hiermee te maken heeft. Neem een kijkje in ons brein en laat u zich inspireren door onze blogs.

SHOPPER MARKETING, KEN UW KLANT

Hoe shopper marketing de aandacht en motivatie van de shopper trekt en zorgt voor de aankoop van uw product..

ECO DISPLAY? HET BELANG VAN DUURZAAMHEID IN DE DETAILHANDEL

Heeft u zich ooit afgevraagd waarom we zoveel plastic gebruiken voor eten, drinken, verpakkkingen en…