Counter display

 

INNOVEREN EN CREËREN

Een counter display is een fantastische tool om snel de aandacht van de shopper te trekken. Niet voor niets wordt het ook wel toonbankpresentatie of kassadisplay genoemd. Wij zien het als dé unieke ondersteuning van producten op toonbanken en tafels. Maar laat u niet afleiden door de naam. Een counter display kunt u namelijk door de hele winkel plaatsen om de aandacht te trekken. Kiest u voor een goede toonbankpresentatie, dan stijgen de impulsaankopen en daarmee dus ook uw omzet.

Verhoogde interactie
Aanraken, voelen en ermee communiceren: het zijn drie belangrijke factoren bij de aankoop van een product. Met een counter display nodigt u de klant uit om naar het product te kijken en het te proberen. Het aan te raken. Of beter gezegd: het te ervaren. Een toonbankpresentatie is een mooie manier om een product voor te stellen aan de shopper. Een nieuwe variant te introduceren of als extraatje bij een ander product toe te voegen. Het is POS-materiaal dat aanspoort tot interactie.

Voordelen 
Een counter display is ruimtebesparend. Een retailer kan het display dus gemakkelijk op de toonbank plaatsen, zonder dat het in de weg staat. Daarnaast kunt u het eenvoudig verplaatsen. Bij de ingang, de kassa of toch aan het einde van een looproute: you name it. De voordelen van een counter display zijn groots. Wat dacht u van de volgende voordelen:

  • Trekt áltijd de aandacht
  • Flexibel qua vorm, materiaal en eigenschappen
  • Handige positionering: overal te plaatsen
  • Creëert een onbewuste klantbehoefte
  • Leidt tot impulsaankopen
  • Ideaal voor kleinere producten

Materiaal 
Wij bedenken en produceren counter displays uit verschillende materialen. In onze ogen is een goede display pas echt geslaagd als het naadloos aansluit op uw merk. Maar ook op de toepassing van het display. Een zwaar attribuut stelt u immers niet tentoon op een papieren houder. Net zomin dat u een eco-vriendelijk product laat zien op een plastic plateau. Het moet naadloos op elkaar aansluiten. En wij weten hoe we dat kunnen doen. De juiste counter display verhoogt merkherkenning, versterkt de interactie en stimuleert impulsaankopen.