Eco-display

 

INNOVEREN EN CREËREN

Origineel, winstgevend én duurzaam zijn; het staat op elke marketingagenda. Als bedrijf bent u continu bezig om sales een boost te geven. Maar ook hoe u wat vriendelijker met het milieu omgaat. Geen makkelijke opgave, maar met onze oplossing komt u een heel eind: de eco-display. Een point-of-sale display dat even aantrekkelijk is als alle presentaties die we maken. Maar dan wel duurzaam en makkelijk te vervoeren. Gemaakt van multiplex (FSC), verpakt in een platte verpakking en zonder plastic. En ja… daar zijn we best een beetje trots op.

Verander de wereld

Verandering is nodig. Duurzaamheid is nodig. We zijn allemaal bezig om de toekomstige generaties zo goed mogelijk achter te laten en onze footprint te verminderen. Niet voor niets zetten we ons wereldwijd in om plasticgebruik zoveel mogelijk tegen te gaan. Investeren in hernieuwbare energie, het verminderen van afval en het zoeken naar nieuwe, duurzame mogelijkheden. Als u nu niet kiest voor een duurzame oplossing, mist u de boot. Of erger nog: verliest u het vertrouwen van de klant.

Van hout. Niet van karton

Ons eco-display is gemaakt van hout. Niet van karton. Klinkt tegenstrijdig? Wij vinden van niet. Karton staat te koop als duurzaam materiaal voor een display. Maar is dat wel zo? Wist u dat een kartonnen display gemiddeld maar twee of drie weken gebruikt wordt? Met andere woorden: wilt u als merk verschillende displays gebruiken, dan is er meer productie nodig. Meer transport. En dus ook meer CO2-uitstoot. Klinkt het nog steeds als een duurzame oplossing? Nee. Daarom hebben we een eco-display ontwikkeld. Een display dat u kunt hergebruiken, even stevig is en makkelijk te vervoeren is. Laten we dus ophouden met schijnheilig zijn. Het is NU tijd voor verandering.

Voordelen eco-display

  • Gemaakt van multiplex (FSC): eenvoudig te hergebruiken (permanente display)
  • Geschikt voor een langere gebruiksperiode (ca. 2 jaar): minder CO2-uitstoot bij productie
  • Besparing op het milieu en logistieke gedeelte: komt als ‘bouwpakket’: plat verpakt, waardoor we meer displays kunnen vervoeren. Hierdoor bespaart u op de kosten en CO2 uitstoot dat vrij komt tijdens transport.
  • Montage binnen 4 minuten zonder gereedschap
  • Kan 45 kilo per plank dragen

Bekijk hoe leuk en makkelijk onze eco-display is