Floor presentation

 

INNOVEREN EN CREËREN

Al het communicatiemateriaal dat u op de vloer kunt plaatsen, noemen we floor presentation of staande displays. Denk groot: kasten, rekken, zuilen. Eigenlijk alles waar de koper bij wijze van tegenaan loopt. Of omheen. Volledige aandacht voor het product noemen we dat. Floor presentation is een prachtige manier om producten te presenteren, volledig in uw huisstijl en budget.

De kracht van floor displays
Overal waar u komt, staan wel floor displays. Niet gek, want ze vallen maximaal op én ze geven aanvullende informatie over het product en het merk. Wie een krachtige floor display inzet, profiteert van een extra point-of-sale. Floor presentation staat op zichzelf; u kunt het overal op de winkelvloer plaatsen. Uiteraard gaat uw voorkeur uit naar drukbezochte delen of gangpaden. U ziet dit communicatiemateriaal ook vaak in de buurt van de kassa. En dat is een slimme zet, want het zijn de perfecte verleiders om nog snel een impulsaankoop te stimuleren.

Kijken, kijken, kopen
Een standaard floor presentation werkt niet. De truc zit namelijk in de originaliteit. Mensen doen dag in, dag uit boodschappen. Ze weten inmiddels echt wel hoe de winkel eruitziet en wat er in welke schappen ligt. En dan ineens, van de een op de andere dag, staat er een prachtig vormgegeven display voor hun neus. Ook nog eens gevuld met interessante producten die uitnodigen om bekeken te worden. Geloof ons: daarvoor blijft de shopper wel even voor stilstaan. Boem: interactie!

Maatwerk floor presentation
Bij Retail Communications worden we wild van maatwerk staande displays. Vertel ons wat u zoekt en voor welk product het is, dan gaat er bij ons al een lampje branden. Wij maken alles. En met alles, bedoelen we echt álles. Vloerendisplays met schappen, draaibare presentaties, digitale vloerdisplays, grote dispensers. Groot, klein, opvallend, uitnodigend, uniek. En dat allemaal in hout, metaal, plastic, karton of een combinatie daarvan. Daag ons maar gewoon uit. We laten u liever zien wat we kunnen.