Signing

 

INNOVEREN EN CREËREN

Herkenning op de winkelvloer nodig? Iets wat laat zien dat uw merk aanwezig is? Dan bent u op zoek naar signing. Het is misschien wel een van de meest belangrijke onderdelen van uw communicatiestrategie. En als u het goed uitvoert, trekt het de klant naar het juiste schap. Alle producten die gericht zijn op visuele communicatie, noemen we signing. Lichtborden, branding blokken, kussens en veel meer; het is dé tool voor extra merkbeleving.

Vergroot de herkenbaarheid van uw merk
Groot, klein, scheef of recht: hoe gek u het ook kunt bedenken…het past in elk budget. Het is dé manier om uw bedrijfsnaam te communiceren, zonder dat u een losstaand product aandacht geeft. Signing heeft dus alles te maken met herkenbaarheid. Met emotie. En met het DNA van uw bedrijf. En het kan overal: in een winkel, hotel of horecagelegenheid.

Signing past bij omnichannelstrategie
Hoewel steeds meer klanten hun zoektocht online starten, vindt het merendeel van de aankopen nog steeds plaats in de winkel. Laat die twee dan elkaar versterken. Signing sluit aan bij een sterke omnichannelstrategie. Wij weten hoe we met de juiste communicatie een brug kunnen slaan tussen de online ervaring en de fysieke variant. Vertel ons wat u nodig heeft en wij leggen contact tussen uw merk en de potentiële kopers.