Store shelves

 

INNOVEREN EN CREËREN

Het schap is dé manier om contact te leggen met de shopper. Bent u niet zichtbaar in de schappen? Dan zal u ook niet verkopen. Zo simpel is het.

De schappresentatie is een ondergeschoven kindje. Online staan producten zoveel mogelijk in de schijnwerpers qua beeld en tekst. Maar offline lijkt men het minder belangrijk te vinden. Zonde, als u het ons vraagt. Want als er í­ets duidelijk werd de afgelopen jaren, dan was het wel het belang van communicatie. Met de snelle opkomst van online kanalen, is een goede schappresentatie in de winkel essentiëler dan ooit. Het begeleidt de klant naar het juiste product en zorgt voor meer zichtbaarheid. Misschien het belangrijkste van allemaal: het draagt bij aan betere verkoop.

Benadruk uw merk om de verkoop te stimuleren
Gestructureerde schappresentatie helpt retailer en fabrikant. Maar bovenal: het is van waarde voor de klant. Het design van de schappresentatie is (onbewust) van invloed op het winkelgedrag. Een groot deel van de aankoopbeslissingen wordt namelijk in de winkel gemaakt. En hoewel de winkelier meestal de locatie van het display selecteert, bepaald u als merk de presentatie van de producten óp het display. Bovendien wordt het koopgedrag van de consument beïnvloed door de zichtbaarheid van de schappen. Iemand zal een product eerder overwegen als het in de schijnwerpers staat.

De perfecte schappresentatie
Vertel ons wat u zoekt, wij maken de schappresentatie die uw bedrijf of merk nodig heeft. Aantrekkelijk én informatief. Met of zonder tester. Een QR-code bij een tekst of een sfeerbeeld om emotie op te roepen. Rond, vierkant, achthoekig of een zelfbedachte vorm. Heeft u een idee in uw hoofd? Dan garanderen wij u dat we het kunnen maken.

Store shelves op maat
Elk merk heeft een eigen verhaal. En wij beloven u dat verhaal in de winkel te vertellen. We gaan daarom op zoek naar innovatieve manieren om een merk of product op te laten vallen. Dat kan bijvoorbeeld door het groots aan te pakken en specifieke kenmerken uit te lichten. Of juist door kleine details te tonen die inspelen op emotie en herkenning. Eén ding is zeker: wat wij bedenken en produceren, is volledig afgestemd op het DNA van uw merk.